Pi coin - first phone mining coin.

Што е PI NETWORK?

Pi is the first mobile phone mining coin with huge users and nodes. Let’s go along with Pi coin’s success.

Пред предоцна,
Стартувај Пи сега


Секој има мобилен телефон. Сè оди на мобилни дури и крипто рударството.

Рударството Pi на мобилен е енергетски лесно, бесплатно и многу лесно.
Значи, многу луѓе изоставени од ерата на криптовалути ќе бидат корисници на Pi. Вие сте на ред и шанса.

Приклучете се прво во Пи
Учи подоцна


Already over 45M people worldwide are participating in Pi network. Start mining as soon as possible. The mining rate continues to decrease than last month.

* PI™, PI NETWORK™, is a trademark of PI Community Company.

Рударство на мобилни телефони


Pi network - first phone mining coin.

Општо земено, крипто рударството користи многу енергија и компјутерски ресурси. Сепак, Pi мрежата е еколошка и едноставна. Методот на Pi мрежата како рударство за мобилни телефони ќе стане мејнстрим по биткоинот.


Како да се кандидира Pi

It’s simple. Install Pi app and tab mining button once a day. And then, Pi will be filled up over time.


Код за покана за паричка Пи

“inki3105”