Pi coin - first phone mining coin.

Naon ari PI NETWORK?

Pi is the first mobile phone mining coin with huge users and nodes. Let’s go along with Pi coin’s success.

Sateuacan telat,
Jalankeun Pi ayeuna


Sarerea boga handphone. Sadayana angkat ka mobile bahkan pertambangan crypto.

Pertambangan Pi dina sélulér mangrupikeun lampu-énergi, gratis sareng gampang pisan.
Janten, seueur jalma anu kaluar tina jaman cryptocurrency bakal janten pangguna Pi. Giliran anjeun sareng kasempetan.

Gabung di Pi heula
Diajar engké


Already over 45M people worldwide are participating in Pi network. Start mining as soon as possible. The mining rate continues to decrease than last month.

* PI™, PI NETWORK™,mangrupakeun mérek dagang ti PI Komunitas Company.

Pertambangan telepon sélulér


Pi network - first phone mining coin.

Sacara umum, pertambangan crypto ngagunakeun seueur énergi sareng sumber komputasi. Sanajan kitu, jaringan Pi ramah-eco sarta basajan. Metodeu jaringan Pi salaku pertambangan telepon sélulér bakal janten arus utama saatos bitcoin.


Kumaha ngajalankeun Pi

It’s simple. Install Pi app and tab mining button once a day. And then, Pi will be filled up over time.


Pi koin uleman kode

“inki3105”