What is PI NETWORK?

Pi is the first phone mining coin and has the best fundamentals among all cryptos. Join the possibilities.

Before too late,
Run Pi now


Pi koin teu runtah a sumberdaya telepon.

Pi koin henteu kedah mayar artos.

Pasang Pi App dina telepon anjeun teras klik sakali sapoé, teras koin bakal dieusi kana waktosna.

Engage in Pi first
Diajar engké


Already over 35M people worldwide are participating in Pi network. Start mining as soon as possible. The mining rate continues to decrease than last month.

* PI™, PI NETWORK™, ™ is a trademark of PI Community Company.

Pertambangan telepon sélulér


pi-network

Sacara umum, pertambangan crypto ngagunakeun seueur énergi sareng sumber komputasi. Sanajan kitu, jaringan Pi ramah-eco sarta basajan. Metodeu jaringan Pi salaku pertambangan telepon sélulér bakal janten arus utama saatos bitcoin.



Pi koin uleman kode

park996