Pi coin - first phone mining coin.

Çfarë është PI NETWORK?

Pi is the first mobile phone mining coin with huge users and nodes. Let’s go along with Pi coin’s success.

Para shumë vonë,
Ekzekutoni Pi tani


Të gjithë kanë një telefon celular. Gjithçka shkon në celular, madje edhe minierat e kriptove.

Nxjerrja e Pi në celular është e lehtë me energji, falas dhe shumë e lehtë.
Pra, shumë njerëz të mbetur jashtë epokës së kriptomonedhës do të jenë përdorues të Pi. Është radha dhe shansi juaj.

Bashkohuni së pari në Pi
Studioni më vonë


Tashmë mbi 45 milion njerëz në mbarë botën po marrin pjesë në rrjetin Pi. Filloni minierat sa më shpejt të jetë e mundur. Norma e minierave vazhdon të ulet se muajin e kaluar.

* PI™, PI NETWORK™,është një markë tregtare e PI Community Company.

Minierat e telefonave celularë


Pi network - first phone mining coin.

Në përgjithësi, miniera e kriptove përdor shumë energji dhe burime kompjuterike. Sidoqoftë, rrjeti Pi është ekologjik dhe i thjeshtë. Metoda e rrjetit Pi si një minierë e telefonave celularë do të bëhet e zakonshme pas bitcoin.


Si të ekzekutoni Pi

Është e thjeshtë. Instaloni aplikacionin Pi dhe butonin e nxjerrjes së skedave një herë në ditë. Dhe më pas, Pi do të mbushet me kalimin e kohës.


Kodi i ftesës për monedhën Pi

“nis7daci”