Si të merrni më shumë monedhë Pi

Let’s learn how to mine Pi coin.

  1. Klikoni butonin e minierave në kohë.Sesioni i minierave rinovohet çdo 24 orë.
  2. Bëje rrethin e sigurisë plotme 5-10 anëtarë që me siguri do të kalojnë KYC. Mund të bëni një rreth sigurie në 4 sesione fitimi që nga minimi i parë. Përdoruesit e Pi në Kontaktet e telefonit tuaj ose ekipi juaj fitues mund të jenë anëtar i rrethit.
    Nuk dihet nëse të miturit kalojnë në KYC. Pra, është më mirë të mos i shtoni fëmijët tuaj në rrethin e sigurisë.
  3. Bëjeni ekipin tuaj të fitimit të madh.Është pika kyçe për të fituar shumë monedha Pi. Nuk ka kufi në numër dhe shpërblimet janë mjaft të mëdha. Fitimi i shpërblimeve të ekipit të ftuar me kodin tënd është gjithçka jotja. Nuk ka të bëjë me ftuesin tuaj. Ftuesi juaj bëhet anëtari i parë i ekipit që fiton.
    Ftoni miqtë, familjen dhe të njohurit tuaj dhe përdorni një mjet ueb si blogu, YouTube ose komuniteti i internetit për të ndërtuar ekipin tuaj të fitimit.
  4. Konfiguro shkallën e bllokimit. Skeda 3 shirita e ekranit të sipërm kryesor të aplikacionit Pi – skeda Mainnet – Konfiguro shkallën e bllokimit. Ju mund të merrni shpërblime të mëdha bonus sipas periudhës së bllokimit dhe shumës.
  5. Bonusi i përdorimit të shërbimeve.Aktiviteti juaj në shfletuesin Pi monitorohet nga serveri Pi, kështu që ju mund të merrni disa shpërblime. Shuma e shpërblimit përcaktohet nga numri dhe koha e duhur e përdorimit të aplikacioneve në Shfletuesin Pi.
  6. Drejtoninyjetë rrjetit Pi.