Si të instaloni aplikacionin e rrjetit Pi

Are you looking for a way to install Pi App? Here is a simple answer and key tips.

1

2. Dhe pastaj, vazhdo sipas radhës

how to install Pi network App
how to install Pi network App
how to install Pi network App

Nuk ka nevojë për shpjegim. Përkundrazi, një shpjegim shtesë e bën atë më të komplikuar. Të gjithë mund ta bëjnë lehtësisht.

3. Tips for creating Pi account

  • E: Ju duhet të shkruani emrin tuaj të vërtetë bazuar në pasaportë ose letërnjoftim zyrtar.
  • E: Bëni emrin e përdoruesit të thjeshtë për t'u shqiptuar. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni më shumë anëtarë të ekipit.
  • Kodi i ftesës: Mund të merrni një bonus Pi çdo ditë për shkak të një ftuesi të sinqertë. Unë jam i etur për suksesin e rrjetit Pi. Pra, përdorni kodin tim të ftesës në rrjetin Pi "hanbee100"
  • V: Pas hyrjes, verifikoni numrin tuaj të telefonit ose Facebook në seksionin e profilit.Verifikimi është i rëndësishëm për të rikuperuar llogarinë tuaj Pi nga problemet e telefonit. Nëse është e mundur, verifikoni të dyja.
  • M: M