set Pi

Kumaha carana masang Aplikasi jaringan Pi

Are you looking for a way to install Pi App? First, download the official app. And then, go on step by step. Check the easy way and key tips.

1. Unduh aplikasi resmi

2. Terus, Neruskeun urutan

how to install Pi network App
how to install Pi network App
how to install Pi network App

Taya katerangan diperlukeun. Gantina, katerangan tambahan ngajadikeun eta leuwih pajeulit. Sarerea bisa ngalakukeun hal eta gampang.

3. tips konci

  • Ngaran: Anjeun kedah nyerat nami asli anjeun dumasar kana Paspor atanapi ID Resmi.
  • Ngaran pamaké: Jieun ngaran pamaké basajan pikeun ngeja. Éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur anggota tim.
  • Kodeu ondangan: Anjeun bisa meunangkeun sababaraha bonus Pi unggal poé alatan hiji inviter ikhlas. Abdi hoyong pisan kasuksésan jaringan Pi. Janten, anggo Kode Undangan Jaringan Pi kuring "park996
  • Verifikasi akun: Saatos login, pariksa nomer telepon anjeun atanapi Facebook dina bagian profil.Verifikasi penting pikeun cageur akun Pi anjeun tina masalah telepon. Upami mungkin, pariksa duanana sadayana.
  • pitulung langkung?: Pindah ka [ FAQ Mods ] dina chatroom aplikasi sanggeus login.