Apa iku PI NETWORK?

Pi minangka koin pertambangan telpon pisanan lan nduweni dhasar paling apik ing antarane kabeh cryptos. Gabung kemungkinan.

Sadurunge kasep,
Run Pi saiki


Pi duwit receh ora sampah sumber daya telpon.

Pi koin ora perlu mbayar dhuwit.

Cukup instal Pi App ing telpon lan klik sapisan dina, banjur duwit receh bakal kapenuhan liwat wektu.

Melu Pi dhisik
Sinau mengko


Wis luwih saka 35M wong ing saindenging jagad melu jaringan Pi. Miwiti pertambangan sanalika bisa. Tingkat pertambangan terus mudhun tinimbang wulan kepungkur.

* PI™, PI NETWORK™,™ minangka merek dagang sakaPerusahaan Masyarakat PI.

Penambangan ponsel


pi-network

Umumé, pertambangan crypto nggunakake akeh energi lan sumber daya komputasi. Nanging, jaringan Pi ramah lingkungan lan prasaja. Cara jaringan Pi minangka pertambangan ponsel bakal dadi arus utama sawise bitcoin.



Pi koin undhangan kode

park996