Furnizimi me monedha Pi – ka mbetur shumë Pi i minueshëm

Furnizimi dhe Shpërndarja e Monedhave Pi.

Kur kontrolloni grafikun, mund të shihni se ka ende shumë monedha Pi të minueshme. Mine fort përpara se norma e minierave të bjerë!

Pi coin supply and distribution
 1. Furnizimi total i monedhës Pi është 100 miliardë pi.
 2. Përdoruesi i Përgjithshëm Pi merr 65 miliardë Pi.
 3. Përpara Mainnet në dhjetor 2021, ekipi kryesor i Pi njoftoi se 30 miliardë Pi u minuan dhe 10-20 miliardë Pi do të kalojnë KYC.
 4. Shpërblimet e minierave kryesore janë 45 miliardë. Do të shpërndahet me planin vjetor të furnizimit. Kufiri vjetor i ofertës do të ketë grafikun e kurbës në rënie.
 5. Formula vjetore e rënies dhe periudha e minierave do të fiksohen në rrjetin e hapur.
Pi declining supply graph

9 comments

 1. Nice app and pls, I want to ask some questions n my questions goes like this is it everybody that will get his kyc or they are just selecting some individuals to to send it to them.

  1. Now, you can get KYC when invited by pi sever at clicking of mining button. Most of Pi users didn’t get the chance of KYC. Core team said that they are working to make mass KYC.

 2. Hi,
  Please, am new in this platform, can you please let me know how it works and when will it be launched

  Thanks
  Theonest

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.