Udhëtimi në rrjetin Pi

The temple of pi network

Shihni mënyrën se si ka ardhur rrjeti Pi.

Udhëtimi me monedhë Pi

14 mars 2019

Pi zyrtarisht nis për të adresuar aksesueshmërinë në blockchain dhe për të ndërtuar një ekonomi gjithëpërfshirëse

30 Prill 2019 

1,000 Pionierët e angazhuar

23 maj 2019 

10,000 Pionierët e angazhuar

30 tetor 2019

1 milion Pionierët e angazhuar

31 mars 2020

Faza 2 fillon faza e Testnetit dhe nyja e parë e Pi bashkohet me Rrjetin

1 maj 2020 

Nyjet Pi janë në gjendje të bashkohen Rrjeti testues & Pi lëshon versionin e parë të platformës Pi

Shtator - Tetor, 2020

Pi i parë KONVENTA bashkon komunitetin për të ndarë idetë e tyre me Ekipin Pi Core

8 dhjetor 2020 

10 milionë Pionierët e angazhuar

1 prill 2021

Pi portofolin dhe Pi Shfletuesi lirohen

28 qershor 2021

Pi lëshoi Portali i Zhvilluesve, Pi i ri SDK dhe burime të tjera të ekosistemit

korrik - shtator, 2021

Pi pret të parën Hackathon që komuniteti #ndërtoniPi2së bashku

24 shtator 2021

25 milionë Pionierët e angazhuar

25 nëntor 2021

29 milionë Pionierët e angazhuar

dhjetor -, 2021

Rrjeti kryesor planifikuar dhe norma e minierave do të përgjysmohet

10 comments

    1. Now, you can get KYC when invited by pi sever at clicking of mining button. Most of Pi users didn’t get the chance of KYC. Core team said that they are working to make mass KYC. Let’s wait more.

    1. The mainnet is expected to launch before the end of 2021, right after which the mining rate will be cut in half.

    1. So pity of it.
      Pi network coin is not the pin coin, and it wouldn’t be same as pincoin. Fortunately Pi coin doesn’t need to pay any money but the little time.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Required fields are marked *