Погледнете наоколу „Пи блок истражувач“

pi blockchain explorer

Трансакции со монети Пи

pi block explorer

посететеPi Block Explorer' каде што можете да ги видите сите трансакции на Pi Blockchain. Засега станува збор за тест Пи трансакции, но по Mainnet ќе биде вистински Pi.

Можеме да видиме дека чекорите за Mainnet се одвиваат нормално.

2 comments

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Required fields are marked *